Welkom 

RTL Z (Radio Télévision Luxembourg Z) is een Nederlandstalige Luxemburgse commerciële 24-uurs zender van RTL Nederland. Op werkdagen is er 's ochtends en in de namiddag financieel-economisch nieuws te zien. Tussen 11 en 16 uur, in de avondprogrammering en in het weekend zijn documentaires te zien over thema's als techniek, innovatie, bedrijven, lifestyle en financiën. RTL Z heeft ook vaak autoriteiten aan tafel en interviewt beleidsmakers en bestuurders. Jarenlang zond RTL Z alleen overdag uit via RTL 5 (2001-2005) en RTL 7 (2005-2015).

For buyers out there

Een huis kopen is een belangrijke beslissing die zorgvuldig moet worden geëvalueerd

Yass, er komt iets nieuws jouw kant op! Of het nu een huis of een ander eigendom is, ik weet dat u de best mogelijke optie wilt en dat is precies waarom ik hier ben om u te helpen. Het kopen van een huis kan een complex avontuur zijn. Het kan ook erg tijdrovend en kostbaar zijn als u niet bekend bent met alle aspecten van het proces. Ik doe er alles aan om u kopersservice van de hoogste kwaliteit te bieden, zodat het proces plezierig en minder stressvol zal zijn. Ik begeleid je van begin tot eind door het escrow-proces. Mijn werkwijze is doelgericht en uniek en mijn aanpak is klantgericht. Dus laat ons weten wat je zoekt en ik zorg ervoor dat je het krijgt. 

Toevoeging RTLZ

RTL Z is in tegenstelling tot RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8 niet algemeen beschikbaar voor alle tv-huishoudens. RTL Z is bij circa 98% van de Nederlandse huishoudens te ontvangen.

2018-heden

Na lange tijd afwezigheid is er in 2019 besloten om meer actualiteit uit te zenden op televisie. Er kwamen meer nieuwsuitzendingen en eigen geproduceerde journalistieke programma's, die te zien zijn tussen de nieuwsuitzendingen door. Door het succes van de zender zouden er weer meer mogelijkheden zijn om toch weer in te zetten op lineaire TV.[3]

Ma - vr 12 uur

☎ +1-202-555-0167 ✒ contact@gregrealtor.com

Volg mij op sociale media:

Renderforest logo

This site was built on Renderforest — an all-in-one branding platform that helps to create websites, videos, logos, graphics, and mockups with minimal time and effort.

Learn more

Submit a complaint